Viktig info! Nor-Fishing 2018

Trondheim Spektrum skal få ny storhall
Den nye hallen er ventet å stå ferdig til Aqua Nor 2019 og vil være på ca. 5000 m², med en takhøyde på 18m.

Vi ser frem til å få et anlegg med betydelig større plass, helt nye fasiliteter når det gjelder utstilling og konferanse og nye møterom.

Du kan lese mer om den nye storhallen her.

Plasthall på 6000 m² under Nor-Fishing 2018
I forbindelse med bygging av ny hall ble rivningen av hall A, B og C satt i gang høsten 2017. Disse hallene skal erstattes av den nye storhallen.

Nor-Fishing 2018 vil dermed bli avholdt på Skansen, i hall D, F og G samt en stor plasthall på 6000 m² på stadion, hvor hovedmengden av utstillerne vil være (se skisse).

Svar på ofte stilte spørsmål:

  • Er det ledige standplasser på årets messe?
    Nei, messen er nå fulltegnet.
  • Kan vi forvente å få samme plassering som tidligere?
    Nei, utstillerne må regne med noen omrokeringer da tidligere utstillere i A, A1, B og C også skal plasseres – se mer informasjon under.
  • Er det mulig å parkere på messeområdet i 2018?
    På grunn av byggeaktivitet på området vil det dessverre ikke være tilgang på parkeringsplasser under messen i 2018

 

Hallkart og plasseringer
Når det gjelder standplasseringer så skal utstillere som tidligere har stått i A, A1, B og C også plasseres. Vi vil dermed forberede våre utstillere på noen omrokkeringer i 2018.

Det kan bli vanskelig å få utvidet standene sine dette året og vi er avhengig av å vite hva utstillerne kommer med av messeutstyr (størrelse, vekt, etc) tidligere enn før for å få til en god plassering til flest mulig utstillere.

Hotellbooking
Gjennom G Travel Trondheim kan du enkelt få oversikt over Trondheims hoteller, sammenligne pris og tilgjengelighet og gjennomføre hele bestillingen på nett. Bestill hotellrom her.

Parkering og shuttlebusser
På grunn av byggeaktivitet på området vil det dessverre ikke være tilgang på parkeringsplasser under messen i 2018. Vi tilbyr parkeringsmuligheter i Sandgata P-Hus under messen. Les mer om parkering og bestill parkeringsbevis her.

Det vil gå shuttlebusser til/fra Nor-Fishing og hotellene.

Velkommen
Vi håper alle utstillere og besøkende stiller seg velvillig bak disse nødvendige endringene neste år, slik at vi får en ny fin arena til Aqua Nor 2019 og Nor-Fishing. 2020.

Vi ser frem til å se dere alle i Trondheim august 2018!

Stiftelsen Nor-Fishing

Besøksadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, inngang 1 Havnegata 9
7010 Trondheim

Postadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7407 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=