Ta del i årets viktigste markedsplass for fiskerinæringen: Nor-Fishing 2020 Digital

Årets digitale messe blir et viktig internasjonalt møtepunkt for aktører i fiskerinæringen, og ikke minst – en viktig markedsplass for å presentere teknologi og løsninger for potensielle kunder.

Utstillerpakker
Nor-Fishing byr på en rekke muligheter for å profilere selskapet. Som utstiller blir du synlig i en søkbar katalog som besøkende kan lese. Du får også muligheten til å snakke direkte med besøkende gjennom en livechat-løsning. Pris på oppføring i katalogen er kun 4400,- eks.mva.

Nor-Fishing Digital blir som et interaktivt TV-program hvor alle seerne er i din målgruppe. For deg som ønsker å få maksimalt ut av plassen din tilbyr vi følgende pakker:

Reklamefilm
Som utstiller kan du velge mellom 30 og 60 sekunder reklametid som vil bli sendt mellom innslagene i «TV-programmet». Alle står fritt til å profilere det de selv ønsker å vise frem til målgruppen. Reklamefilmer sendes inn til oss når de er ferdig produsert – men Nor-Fishing er selvsagt behjelpelig med rådgivning underveis for de som trenger det.

Studiotid
Studiotid er messens beste form for innholdsmarkedsføring. Ved å kjøpe studiotid får firmaet ditt seks minutter i studio der en representant for selskapet blir intervjuet av programleder. Du disponerer tiden selv og velger tema fritt – del selskapets kunnskap, presenter en teknologi, fortell om produktspekteret ditt – eller finn et annet tema som dere brenner etter å få ut i bransjen.

Utstillere som kjøper studiotid vil motta personlig oppfølging og veiledning i hvordan innslaget gjennomføres i praksis. Dere blir enige med programleder om spørsmål, tema og lignende i forkant av messen.

Vil du være utstiller på Nor-Fishing Digital?
Fyll ut skjemaet under med kontaktopplysninger og ønsket pakke. Teamet i Nor-Fishing vil ta kontakt med deg og gi deg oppfølging og veiledning.

Du vil også motta informasjon på e-post etter hvert som detaljene spikres.

Ved påmelding vil du bli oppført i vår utstillerkatalog. Pris kr 4400,- eks.mva. I tillegg til å stå oppført i årets utstillerkatalog er det mulig å profilere eget firma, produkter og tjenester i livestreamen fra årets digitale messe. Dere kan velge blant følgende alternativer (det er mulig å velge flere):

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=