Student? Bli kjent med fiskerinæringa på Nor-Fishing Digital!

Trondheim preges vanligvis av yrende stemning når byen fylles av studenter og næringsliv fra nært og fjernt til fiskerimessen Nor-Fishing. I år er messen digital, men det setter ingen stopper for stemningen! Vi inviterer alle studenter til å delta – fra lesesalen, hybelen – uansett hvor du befinner deg. Deltagelsen er selvsagt helt gratis.

Mellom 18. og 20. august kan du bli godt kjent med en viktig og spennende næring på Nor-Fishing Digital. På den digitale messen får du muligheten til å knytte kontakter med aktører i næringen, bli oppdatert på hva som rører seg i bransjen og vise deg frem for de som leder og rekrutterer til alle typer stillinger. Kanskje er dine fremtidige kolleger her?

Program

Studentdagen som finner sted på den fysiske messen er i år byttet ut med flere spennende studentinnslag som vil sendes i løpet av de tre messedagene. Mellom studentinnslagene sendes både paneldebatter, intervjuer med utstillere, foredrag og krydder som for eksempel innslag med Trondheims beste kokker.

Snakk med utstillere

Vi har også gjort det enkelt for studenter å kontakte utstillere. Utstillerne som er åpen for kontakt med studenter er synlig for deg i utstillerkatalogen, så enten du er på utkikk etter et samarbeid, en fremtidig stilling eller bare ønsker å prate finner du kontaktinformasjonen deres der.

Registrer deg

Fordelen med en digital messe er at studiestedet ikke begrenser deltagelsen, så uansett hvor i landet du studerer kan du følge messen – fra mobil, PC eller tablet. Registrer deg som besøkende, så får du tilsendt link til innlogging.

Brohode Havbruk 2050 er Nor-Fishings samarbeidspartner i forbindelse med studentprogrammet.

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=