Praktisk info til utstillere 

Her finner du all informasjon om hva du som utstiller på Nor-Fishing 2020 Digital trenger å forberede og klargjøre i forkant av messen.

Registrer deg

Selv om ditt firma er registrert som utstiller enten med katalogoppføring, studiotid eller reklamefilm, må du som ansatt fremdeles registrere deg for å få tilsendt link med innlogging. Du trenger innloggingen for å følge messen i sanntid. Du registrerer deg her.

Inviter kontakter

Jo flere som deltar på messen, jo større utbytte får du som utstiller! Husk å inviter nettverket ditt til å møte deg digitalt. Det gjør du enten ved å sende en personlig e-post til viktige kunder og kontakter. I tillegg oppfordrer vi til å lage en sak om din deltagelse på nettsiden og i sosiale medier, eventuelt andre kanaler ditt firma bruker.

Du finner bilder og tekster som kan lastes ned og justeres etter ønske her.

Katalogoppføring

Sjekk at du har lagt inn korrekt og oppdatert kontaktinformasjon, at linkene dine fungerer og at du har lastet opp innholdet du ønsker å vise frem. Det er mulig å laste opp både tekst, bilder og video i katalogen.

Møterom

Vi har flere ledige digitale møterom under messen, og vi anbefaler å booke et møterom. Det gjør det enklere for besøkende å ha dialog med deg. Møterommet er en fin mulighet til å presentere løsninger, holde webinar og snakke med kontakter. Du modererer rommet helt selv.

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=