mars 22nd, 2018 by Paul

Nå blir Skansen spekket med opplevelser

Skansen har alltid vært et strålende utstillingsvindu der det siste av teknologi, skip og utstyr har fått skinne i sitt naturlige miljø. I år er det enda flere grunner til å besøke uteområdet på Skansen.

«Vi har lagt til rette for et nytt messeområde på Skansen med flere titalls utstillere, som et supplement til utstillingsplassene langs kaien», sier prosjektleder Kari Steinsbø i Stiftelsen Nor-Fishing. «I tillegg til at det i år langt flere utstillere på området – blir det også lagt til rette for mat, drikke og sosiale opplevelser.»

Lille-Skansen
Den lille restauranten helt nede ved båtmarinaen på Skansen har lenge vært et populært stoppested for sultne og tørste messedeltagere. Restauranten fortsetter med sin vanlige drift også i år – og nå setter de i tillegg opp et stort telt med plass til 450 personer på området utenfor. «Vi ønsker å skape et sosialt samlingspunkt for alle som er på området – med muligheter for gode matopplevelser og en pust i bakken under travle messedager», sier Daniel Johansson, daglig leder ved Lille-Skansen.

Mattilbudet
Mattilbudet på Lille-Skansen er både rikt, variert og velsmakende. «Vi legger vekt på å benytte lokale råvarer og menyen er hovedsakelig inspirert av norske matvaner. Alt lages fra bunnen av og vi tar stor stolthet i kokkekunsten vår – samtidig som vi lager ukompliserte og jordnære matretter», sier Johansson. På menyen finner du matretter basert på lokale råvarer fra havet, og i tillegg biffer og pastaretter – altså noe for enhver smak.

Johansson planlegger for tiden også mattilbudet i det store teltet utenfor. Der ser han for seg en grill eller blåskjellgryte som fortløpende kan mette sultne messedeltagere.

Her kan det lønne seg å bestille bord i god tid om du ønsker å møte kolleger, ansatte, kunder eller samarbeidspartnere som en gruppe.

Åpningstider og catering
Lille-Skansen åpner klokken 11 hver dag under messen og holder åpent utover kvelden. Johansson har nettopp tatt over restaurant- og selskapsdriften på Rockheim, i tillegg til sin drift av Lille-Skansen, og har i så måte tilgang til to storkjøkkener under messen. «Vi leverer catering både på stand og til arrangementer – og vi oppfordrer alle til å være så tidlig ute med bestilling som mulig.»

At Johansson og kollegene har tatt over Rockheim gjør at utstillere og besøkende også kan booke større selskaper og samlinger på det nasjonale museet for populærmusikk. «Vi anbefaler større grupper, fra 50 personer og oppover, å vurdere Rockheim som møtested», sier Johansson.

«I tillegg ser vi nå på muligheten for å ha underholdning på kveldstid. Vi skal ha konsert helgen før messen – så alt utstyr er på plass allerede. Det er likevel litt tidlig å si noe konkret om dette», sier Johansson.

Nytt utstillerområde
Midt mellom Lille-Skansen og kaiområdet som også tidligere har vært reservert for utstillere under messen, er det nå tilrettelagt for at 25 (?) utstillere kan sette opp sine utestander. Det betyr at hele Skansen-området nå bindes sammen og blir et mer levende og innholdsrikt sted.

Mange transportmuligheter
Det går tog fra Værnes flyplass som stopper på Skansen togstasjon – rett ved Skansen og 5 minutters gåtur fra hovedområdet på Trondheim Spektrum. Det er også gode bussforbindelser på Skansen, med busser som stopper midt mellom Trondheim Spektrum og Skansen. Gangavstanden mellom Trondheim Spektrum og Skansen er i underkant av 10 minutter.

Kontakt Daniel på Lille-Skansen for mer informasjon, booking av bord og catering:

post@lille-skansen.no

Stiftelsen Nor-Fishing

Besøksadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, inngang 1 Havnegata 9
7010 Trondheim

Postadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7407 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=