august 23rd, 2018 by Paul

Kald fusjon fører til fotspor i F-hallen

I F-hallen på Nor-Fishing har oppmerksomme messedeltagere lagt merke til en sti av fotspor som går mellom to stander. Stuntet med fotsporene er laget for å markere at to tidligere konkurrenter nå har fusjonert sammen.

Det er Kuldeteknisk og FrioNordica som står bak stuntet, og som nå har blitt samlet under samme eierskap.

– Vi har jo stått å skulet litt bort på hverandre på tidligere messer siden vi har vært konkurrenter, innleder teknisk leder i Kuldeteknisk, Frode Berg med et smil.

Fotsporene skaper samhold
– Nå legger vi ned fotspor mellom standene for å symbolisere at vi går hverandre i møte – og for å peke kundene videre til FrioNordica – som nå komplementerer det totale tilbudet vårt, sier Berg.

Om selskapene
FrioNordica har en sterk posisjon innen sjømat både i Norge og internasjonalt, mens Kuldeteknisk er en av Norges største entreprenører innen kuldetekniske løsninger. Sammen har de nå et komplett tilbud til både fiskeri- og havbruksnæringen.

FrioNordica er eksperter på, og benytter i stor grad, det naturlige kuldemediet ammoniakk. Kuldeteknisk har på sin side etablert en solid posisjon på CO2-anlegg.

Du finner de to tidligere konkurrentene i F-hallen:

FrioNordica: F-514

Kuldeteknisk: F-519

Foto: Gerhardsen & Karlsen / Snølys

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=