august 2nd, 2018 by Paul

Eksklusiv fjordopplevelse under Nor-Fishing

Nå kan du Invitere med deg kunder og kolleger på RIB-tur i Trondheimsfjorden og langs Nidelva, etterfulgt av middag hos Land & Strand. Tilbudet gjelder eksklusivt for utstillere ved Nor-Fishing og deres gjester.

I hastigheter opp til 55 knop kan du og dine gjester få litt vind i håret på vei til middag på Land & Strand. Restauranten ligger idyllisk til på Grilstad Marina. Med moro og sikkerhet i høysetet tilbyr Crazy Coyote Event en ny og spennende innfallsvinkel om du ønsker å oppleve vertskapsbyen Trondheim fra vannet.

– De som deltar på denne turen får blant annet oppleve sightseeing opp Nidelva i RIB-båt. Turen går opp til den vakre trebruen Gamle Bybru, langs kanalen, og etter en runde rundt Munkholmen i god fart ute på fjorden, avsluttes RIB-turen når gjestene ankommer Land & Strand restaurant for middag, forteller internasjonal salgssjef i Visit Trondheim, Lisbeth Fallan.

– Vi vet fra tidligere år, at opplevelser knyttet til messen er et populært og etterspurt alternativ blant messedeltakerne, sier hun.

RIB-turen må bestilles på forhånd og kapasiteten per båt er på tolv personer. Crazy Coyote Event har tre båter tilgjengelig for turer under hele messeperioden. Det settes opp busser for å transportere gjestene tilbake til sentrum.

Vi håper selvsagt på fint vær, men deltakerne får uansett utdelt både dresser, redningsvester og briller så de kommer tørrskodd til middag, ler Fallan.

– Det er jo fantastisk å få seg en tur på fjorden og få sett Trondheim og Nidelva fra en litt annen side. Vi har jo blant annet helt unike brygger, som det både er flere av og som er eldre enn dem i for eksempel Bergen.

Kapasitet per bestilling: 1 – 36 personer (maks. 12 personer per båt)

  • Pris: 8900,- per båt
  • Middagsbuffet (eks. drikke): 499,- per person
  • Buss til sentrum: 1500,- (minibuss) / 2500,- (buss)

For å booke RIB og restaurantbesøk, kontakt Lisbeth Fallan hos Visit Trondheim på:
lisbeth@visittrondheim.no

Stiftelsen Nor-Fishing

Besøksadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, inngang 1 Havnegata 9
7010 Trondheim

Postadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7407 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=