Digitalt møterom – slik møter du kundene under messen 

Som utstiller kan du bestille et digitalt møterom under Nor-Fishing 2020 Digital. I møterommet kan du snakke og samhandle med kunder og kontakter i sanntid.

Møterommet er den beste plattformen for å snakke med potensielle kunder under messen. Der kan du holde webinarer, presentasjoner og samtale med besøkende parallelt med live-sendingen.

Flere av utstillerne som har booket studiotid under messen har for eksempel bestilt møterom etter innslaget sitt, for å fortsette samtalen med seerne.

Slik fungerer det

Mange har blitt kjent med videomøter de siste månedene, og digitalt møterom fungerer i praksis på samme måte. Som leder av møterommet moderer du møtet selv – du styrer lyd og kamera selv, og velger selv hva du ønsker å presentere eller snakke om.

I møterommet er det plass til 60 besøkende, der de første 12 er synlig med bilde – resten av de besøkende deltar med lyd. Du kan selv dempe mikrofoner til besøkende hvis mange snakker samtidig.

Tid og pris

Møterommene leies i «slotter» på 15 minutter og du kan maksimalt booke 1 time (fire slotter) per dag. Pris per 15. minutt er 2000,- eks. mva.

Du får tilsendt en link til møterommet ditt torsdag 13. august, slik at du kan bruke litt tid på å gjøre deg kjent der inne.

Ønsker du å booke digitalt møterom? Send mail til meeting@nor-fishing.no med din forespørsel.

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=