juni 14th, 2019 by Fredrik Sivertsen

Ny daglig leder i Stiftelsen Nor-Fishing

Stiftelsen Nor-Fishing har ansatt Kristian Digre i stillingen som daglig leder. Digre har lang erfaring med salg og ledelse i ulike selskaper, seinest som leder for EVRY i Trondheim. Han har også vært ansvarlig for store arrangementer, blant annet gjennom Trondheim Concerts.

— Nor-Fishing og Aqua Nor er viktige møteplasser for fiskeri- og havbruksnæringene og har også stor betydning for næringslivet i Trondheim. Jeg ser fram til å lede disse viktige møtepunktene, og til å bli bedre kjent med disse framtidsrettede næringene, sier Kristian Digre.

Vil utvikle messene videre
Det er stor interesse for messene, som arrangeres hvert år i Trondheim. Samtidig er både omgivelsene og fiskeri- og havbruksnæringene i rask endring.

— Vi ønsker å utvikle messene videre og er glad for at Kristian Digre har takket ja til å lede dette arbeidet, sier styreleder Liv Holmefjord.

Tiltrer før Aqua Nor 2019
Stiftelsen Nor-Fishing besluttet tidligere i år å etablere en egen administrasjon og søke etter daglig leder. Digre starter i jobben 1. august 2019.

Kontakt:

Liv Holmefjord
Styreleder – Stiftelsen Nor-Fishing
Tlf: 957 56 137

Kristian Digre
Daglig leder – Stiftelsen Nor-Fishing
Tlf: 906 01 672

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=