august 22nd, 2014 by Paul

Beste stand på Nor-Fishing 2014

Siden Nor-Fishing 2014 har vi gitt en pris for beste stand på messene. Bakgrunnen er at vi ønsker å stimulere til innovasjon og estetikk i utformingen av stands.

Kriteriene for beste stand er ganske enkle:
• Er standen et blikkfang, har den en god idé, og er den estetisk utformet?
• Trekker standen besøkende til seg? Kommunikasjon mellom kunder og standpersonalet.
• Gir standen verdifull og klar informasjon om det den skal promotere?

Juryen har i løpet av messens første tre dager gått rundt og vurdert alle stands på Nor-Fishing. Basert på denne gjennomgangen plukket vi ut tre finalister, og på det siste jurymøtet torsdag kveld ble det bestemt hvem som ville bli årets vinner.

Årets vinner skiller seg klart ut blant alle utstillere. Standen er ulik alt annet vi ser på messen, og den er bygget over en idé som vekker assosiasjoner til kysten og kystkultur. Samtidig viser den helt klart hvilke produkter bedriften produserer, og den viser også godt frem hvilke kunder bedriften har. Standen har vært meget godt besøkt, og den har vært godt bemannet av et personale som kan sine ting og som har vært flinke til å kommunisere med de besøkende.

Standen er imidlertid ikke ny. Den har vært brukt mange ganger tidligere på Nor-Fishing så vel som på andre messer. Men vi velger å se dette som noe positivt, nemlig at standen er miljøvennlig og bygget for gjenbruk.

Årets beste stand er nr. F-567, Peterson Packaging AS.

Vi gratulerer!!

Nor-Fishing

Postadresse:
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7462 Trondheim

Besøksadresse, administrasjon:
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, Havnegt. 9, Inngang 1
7010 Trondheim

Messeadresse:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=