Viktig info! Nor-Fishing 2018

Trondheim Spektrum skal få ny storhall!

Den nye hallen er ventet å stå ferdig til Aqua Nor 2019 – vil være på ca 5000m² og med en takhøyde på 18m. I tillegg vil det bli nye konferanse- og møterom. Rivning av hall A, B og C starter høsten 2017.

Nor-Fishing 2018 vil bli avholdt på Skansen, i hall D, E, F og G samt en stor plasthall på stadion (se skisse).

Vi i Nor-Fishing jobber allerede aktivt med planene for å gjennomføre en flott messe i 2018. Noen endringer dette året må de fleste innfinne seg med. Vi må blant annet gjøre noen prioriteringer når det gjelder plasseringer i hall D og F.

Det kan bli vanskelig å få utvidet standene sine uten å måtte flytte lokasjon dette året. Vi er også avhengig av å vite hva utstillerne kommer med av messeutstyr (størrelse, vekt, etc) tidligere enn før på grunn av plassering.

Da det vil være byggeaktivitet på området vil det ikke bli tilgang på parkeringsplasser under messen i 2018. Det vil gå shuttlebusser til/fra Nor-Fishing og hotellene. Det er enda usikkert om det vil bli utestander. Vi vil holde dere oppdatert.

Alt dette for å nå målet for Nor-Fishing 2020 som vil være en messe med helt nye fasiliteter når det gjelder utstilling og konferanser, og med betydelig større plass!

Vi håper og tror at alle utstillere og besøkende stiller seg velvillig til denne nødvendige omrokkeringen neste år og ser frem til å se dere i Trondheim i august 2018.

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.