Underleverandører

Ikon_Messeutstyr-125x125

MESSEUTSTYR – Compass Fairs
Compass Fairs er vår faste leverandør av messeutstyr. De har et stadig voksende utvalg av standløsninger og møblement. Compass Fairs kan levere det du ønsker eller inspirere til nye løsninger.
erlend@compassfairs.no

Ikon_Catering-125x125CATERING – Trondheim Catering
Trondheim Catering er vår leverandør av cateringtjenester og består av et team med dyktige kokker og servitører. Fagfolkene i Trondheim Catering driver våre cafeer under messen og ved bestilling kan de også leverer mat og drikke til messearrangementer og direkte til stand.
palle@trondheimcatering.no

Ikon_Teltlosninger-125x125TELTLØSNINGER  – Teltspesialisten
Teltspesialisten tilbyr alt du kan tenke deg av teltløsninger og litt til. Utstillere som velger å stå på våre uteområder finner telt og plasthaller i alle størrelser, former og farger hos Teltspesialisten.
espen@teltspesialisten.no

Ikon_Trykk-print-skilt-125x125TRYKK, PRINT, SKILT – FAGTRYKK AS
Fagtrykk er Trøndelags ledende grafiske leverandør. Der finner du rådgivere og designere som kan hjelpe deg med ditt visuelle uttrykk, enten det skal lages trykksaker eller messestand.
post@fagtrykk.no

Ikon_Rorleggertjenester-125x125RØRLEGGERTJENESTER – Oras Trondheim
Oras, Norges mest velkjente VVS-entreprenør er vår faste leverandør av rørleggertjenester og kjøkkenløsninger. De kan blant annet hjelpe deg med rennende vann og avløp, om du skal lage mat på stand.
heidi.heggem@oras.no

Ikon_Transport-125x125 TRANSPORT – B. Iversen Spedisjon
B. Iversen er et av landets eldste transportselskaper og er leverandør av alle typer transporttjenester til messen. Oppbevaring av emballasje samt lagring og transport av messeutstyr på, til og fra messeområdet er B. Iversens ansvarsområder.
post@biversen.no

Ikon_Elektro-125x125

ELEKTRO – Bravida Norge
Den velkjente elektroentreprenøren Bravida har ansvaret for elektriske tjenester og telekommunikasjon. De leverer alt fra kablet internett til stikkontakter og lysløsninger.
messe.trondheim@bravida.no

Ikon_AV-utstyr-125x125AV-UTSTYR – Caverion Norge AS
Caverion (tidligere YIT) er vår leverandør av lyd og video-utstyr. De hjelper deg med digitale løsninger som spiller på hørsels- og synssansene til de som besøker standen din, eksempelvis lydanlegg og projektorer til både stand og møterom.
sissel.frogner@caverion.no

Ikon_Gartner-125x125GARTNER – Drivstua Gartneri
Veldig mange utstillere ser verdien av å ha levende blomster på standen. Friske blomster kan bidra til å både løfte det estetiske inntrykket av standen og påvirke de besøkendes opplevelse gjennom både dufter og farger.
ole@drivstua.no

Ikon_Hotell-125x125HOTELL OG OVERNATTING – Via Agencia
G Travel har ansvar for all booking knyttet til hotell og overnatting for de som deltar på messen.
norfishing@viaegencia.no

Ikon_Events-125x125EVENT – Evento
Evento kan hjelpe deg med alt av begivenheter og har mange års erfaring med planlegging og gjennomføring av eventer, konferanser, teambuiling og møterom.
rolf@evento.no – www.evento.no

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.

=