april 5th, 2016 by Paul

Pleier forhandlernettverket på Nor-Fishing

ProNav, Norges største uavhengige distributør av maritim elektronikk, skal ikke bare kapre nye kunder på Nor-Fishing 2016. Først og fremst bruker de tiden på egne forhandlere. «Vi bruker også Nor-Fishing som en opplæringsmesse for forhandlernettverket vårt», forklarer salgssjef Arild Risholm Sæther.

Nor-Fishing er en gyllen mulighet til å samle alle de titalls forhandlerne som vanligvis befinner seg langs norskekysten på ett sted.  Alle forhandlerne inviteres til en grundig gjennomgang av produktene på morgenen før messen åpner for publikum. I tillegg har ProNav planlagt flere samlinger i løpet av messen for å demonstrere produktene og pleie forhandlernettverket.

Arild-Risholm-Sæther_web

Salgssjef Arild Risholm Sæther

Deler kunnskap
«Forhandlerne våre får en mye enklere oppgave med å selge produktene etter å ha sett på produktene med egne øyne, tatt på dem og stilt spørsmål. Det er viktig at vi får delt all kunnskapen vi har om løsningene våre med de som skal møte kunden, utføre salg og gjøre service», forklarer Risholm Sæther.

ProNavs produkter
Det er et omfattende produktsortiment som skal presenteres. ProNav leverer til fiskeri-, arbeids-, shipping-, offshore-, kystfrakt- og fritidsbåter. Til yrkesfartøy leveres radarer, kartmaskiner, kommunikasjonsutstyr og alt annet som er påkrevd av utstyr.

På stand
Totalt 13 personer fra både ProNav og deres hovedleverandør, Japan Radio Company (JRC), stiller opp på Nor-Fishing.

Samtidig som forhandlernettverket pleies skal standen selvfølgelig tiltrekke seg nye bekjentskaper. På standen vil en multifunksjonsbro fra JRC være trekkplasteret. I kontrast til normen på skjermstørrelser, på 19″ og 23″ og i det siste 26″, presenterer ProNav sin løsning med 46″. Tre 46-tommere er satt sammen til en broløsning der man har alle manøver- og styringssystemer samlet på samme sted. «Vi har levert dette til en del fartøy i Norge allerede, både fiskefartøy og avanserte offshorefartøy – og gleder oss til å dele fordelene resten av fiskerinæringa kan oppleve med dette japanske kvalitetssystemet», sier Risholm Sæther.

NorFishing_nyhetssak_PronavJRC

Enkel, intuitiv og innovativ. Slik beskriver Risholm Sæther den nye broløsningen. «Brukeren kan konsentrere seg om hovedoppgaven sin, uansett om de står på dekk eller på broen har de tilgang til den informasjonen de trenger med enkle tastetrykk.

Obligatorisk deltagelse
ProNav har deltatt på Nor-Fishing i 25 år uten avbrudd og ser på messedeltagelsen som helt nødvendig. «Som en av de største importørene i Norge av maritim elektronikk er Nor-Fishing deltagelsen obligatorisk. Når både forhandlerne våre og sluttkunden samles på ett sted er det en super arena for eksponering og demonstrering», sier Risholm Sæther.

«Vi ser veldig frem til den tiden vi skal ha med leverandørene våre under messen. Det er en utrolig viktig mulighet for oss», avslutter ProNavs salgssjef.

ProNav finner du på stand G-704

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.