juni 11th, 2018 by Paul

Mattilbudet på Nor-Fishing 2018

Årets mattilbud blir større og mer variert enn noen gang før. I år finner du alt fra saftige burgere og pizza til friske vegetarretter, bacalao, hval-wok og flere typer fisk. Nytt av året er food trucks og flere utendørs sitteplasser.

Slik blir årets mattilbud:

Lille Skansen
Den lille restauranten helt nede ved båtmarinaen på Skansen, har lenge vært et populært stoppested for sultne og tørste messedeltagere. Lille Skansen fortsetter med sin vanlige drift også i år – og nå setter de i tillegg opp et stort telt med plass til 450 personer på området utenfor.

– Vi ønsker å skape et sosialt samlingspunkt for alle som er på området – med muligheter for gode matopplevelser og en pust i bakken under travle messedager, sier Daniel Johansson, daglig leder ved Lille Skansen.

Serveringstelt og food trucks
Kokkene fra Kristiansund-restauranten Smia kommer som vanlig til messen og serverer «fishan» (fish and chips på Kristiansundsk vis), bacalao og andre hjemmelagde retter. I år utvides tilbudet ytterligere med: Kompis food truckUna Autopizzeria og Falafelkompaniet, som vil bli stående sammen med Smia ved Hallene T1 og T2.

Catering
Trondheim Catering, Nor-Fishings faste restauratør, leverer catering til din stand. På grunn av høy pågang, ønsker Trondheim Catering at alle bestillinger kommer inn før august. Kontakt Palle Jørgensen på epost for bestilling: [email protected].

Uterestauranten – Havfruen Restaurant
Det blir blant annet wok i verdensklasse fra sjømatrestauranten Havfruen på utepaviljongen i år. Havfruens hvalgryte, aiolikrabbe, sushi og ferske reker er bare utdrag fra en variert og rikholdig meny. Sjømatentusiastene hos Havfruen, gleder seg stort til å presentere norske råvarer med grill og wok som arbeidsredskap.

Kafeteria
Den store kafeteriaen i E-hallen på Trondheim Spektrum, har meny med fire forskjellige varmretter hver eneste messedag, i tillegg til brødmat og kaker.

Kiosk
I vrimleområdet er det i tillegg en kiosk som selger enkel mat som pølse, toast, wraps og ostesmørbrød til de som ikke har tid til å spise sittende og må ha noe med seg på farten.

Salgsvogner
Vogner med blant annet bagetter, wraps, salat, muffins og kaffe kjører rundt i alle hallene for å selge enkel bespisning og drikke, til de som ikke ønsker eller har tid til å forlate standen.

Mat og opplevelser utenfor messen
Havfruen Fiskerestaurant holder i tillegg åpent i sine lokaler i Kjøpmannsgata 7. Trondheim har ellers et stort og variert utvalg av restauranter og mange muligheter for shopping, kulturopplevelser og avslapping.

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.