juni 28th, 2016 by Paul

Mattilbudet på Nor-Fishing 2016

Årets mattilbud vil være mer variert enn noen gang før. Alt fra enkle toaster og bagetter til bacalao, hvalwok og ishavsburger finner du på messeområdet når sulten melder seg.

Her er en oversikt over årets mattilbud:

Catering
Trondheim Catering, Nor-Fishings faste restauratør, leverer catering til stand. På grunn av høy pågang ønsker Trondheim Catering at alle bestillinger kommer inn før august. Kontakt Palle Jørgensen på epost for bestilling: [email protected].

Uterestauranten – Havfruen Restaurant
Det blir blant annet wok i verdensklasse fra sjømatrestauranten Havfruen på utepaviljongen i år. Havfruens hvalgryte, aiolikrabbe, sushi og ferske reker er bare utdrag fra en variert og rikholdig meny. Sjømatentusiastene hos Havfruen gleder seg stort til å presentere norske råvarer med grill og wok som arbeidsredskap.

mat7

Utstillerkafeen
I utstillerkafeen kan utstillere gå for å slippe køen som kan oppstå ved de andre serveringsstedene. Utstillere kan ta med seg gjester for å spise enkle og delikate varm- og kaldretter av både kjøtt og fisk.

mat5

Serveringstelt – Smia Fiskerestaurant
Kokkene fra Kristiansund-restauranten Smia kommer til messen med gjenoppfunnet tradisjonsmat. I et eget telt ved A2 i uteområdet serverer de «fishan» (kristiansundsk fish and chips), bacalao og andre hjemmelagde retter.

Kafeteria
Den store kafeteriaen i førsteetasjen på Trondheim Spektrum har meny med fire forskjellige varmretter hver eneste messedag, i tillegg til brødmat og kaker.

Kiosk – Fastfood
I Vrimleområdet er det i tillegg en kiosk som selger enkel mat som pølse, toast, wraps og ostesmørbrød til de som ikke har tid til å spise sittende og må ha noe med seg på farten.

mat1

Salgsvogner
To vogner med blant annet bagetter, wraps, salat, muffins og kaffe kjører rundt i alle hallene for å selge enkel bespisning og drikke til de som ikke ønsker eller ikke har tid til å forlate standen.

Mat og opplevelser utenfor messen
Havfruen Fiskerestaurant holder i tillegg åpent i sine lokaler i Kjøpmannsgata 7. Trondheim har ellers et stort og variert utvalg av restauranter og mange muligheter for shopping, kulturopplevelser og avslapping.

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Aqua Nor

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.